2010-08-23 | 22:57:16

Skolan.. :)

Hej idag har jag vart första dan i min nya skola/klass det kändes bra faktiskt, vi är väldigt många i samhällsklassen hela 34 st :s men det blir nog as bra :d
Har inte haft tid i helgen o bloggat för har spelat fotbollsmatch och så har jag kollat på en jävla massa matcher. Helgen var super och eftersom jag fick umgås med mina bästa vänner så blev det mkt roligt :D
Imorgon så ska vi ha grupparbete med samhälls 2:orna och 3:orna så vi ska dela in alla klasser i små grupper och sedan ska vi redovisa det vi lärt oss för klassen.vi  ska också ha en muntlig redovisning inför klassen och presentera oss själva, inte lika kul men jaja :) Nu ska jag sätta på lite musik i mina öron som jag sedan också ska somna till, Godnatt

Kram Ida









2010-08-19 | 01:17:09

klara <3

Hej, Nu har jag precis sagt hejdå till klara hon är så himla gullig den där tjejen har känt henne hela livet så man kan inget annat än att bara älska henne :d
Hon kom till mig runt halv 9 idag efter min träning, vi tog cyklarna ner till coop o köpte popcorn, cola o lite godis sedan drog vi vidare mot stan och sen tog vi vägen förbi oxlyckan o satt oss där i en liten lekpark men vi kände att vi blev uppätna av mygg så vi drog hem till min altan istället tände lite ljus o satt och myste med filtar. Efter vi hade suttit där ute en stund drog vi oss in till soffan o kollade på filmen jag laddade hem igår date night den va jätte bra och värd att se på.
Tidigare idag har jag inte gjort mycket alls bara fixat lite på rummet och haft fotbollsträning. Men när jag kom hem från träningen så hade mamma vart hos Emma och hämtat min saker från ullared så idag fick jag min älskade klocka :D sätter in en bild på den någon dag när jag har tid :) Men nu ska jag sova för imorgon blir det att ha tjejkväll med Mamma så vi ska åka till Karlstad och shoppa sen blir det IKEA efter det sen ska vi också gå ut och äta någonstans det ska bli så himla mysigt :D Men jag skriver mer imorgon om det.


Klara <3



Kram Ida

2010-08-18 | 00:19:29

Kort..

Mitt hår blev jätte kort känns som jag inte har något hår kvar på huvudet länge, självklart har jag det men det känns lite konstigt att man inte kan dra det lika långt längre :s Men jaja, de växer väl ut och så är jag ändå jävligt glad eftersom nu är det inte alls slitet längre och det är hur skönt som helst :)

Jag tänkte att jag skulle gå o lägga mig lite tidigare idag men nu sitter jag fortfarande här i sängen med datorn i knät, inte bra asså. Håller precis på att ladda ner 2 filmer date night o she's out of my league dom verkade roliga så hade tänkt på att kolla på dom imorgon efter min träning. Men nu ska jag sova godnatt :)



En bild på mig o amanda på midsommar (:

2010-08-17 | 12:06:03

Klippning.

Godmorgon! Vaknade nyss o har precis ätit frukost nu sitter jag framför tv o kollar på MTV. Om 10 minuter kommer mamma hem o ska äta lunch när klockan blir ett så ska jag ner mot stan till sveamagasinet o klippa mig :) Vet inte hur men det blir nog som vanligt bara klippa topparna o klippa upp lite, blir nog bra innan skolstarten på måndag. Efter jag har klippt mig blir det nog att cykla vidare mot mormor o morfar o fortsätta hjälpa dom med lite grejer har ingen träning idag heller så har ingen tid o passa o det är skönt :)
Klockan 4 kommer väl mamma o hämtar mig igen och då kanske vi ska åka hem till Emma o hämta lite saker som hon köpte med sig till mig när hon var i ullared t.ex en vit o guldig klocka och en snygg tröja :D
Men vet inte om dom är hemma eftersom Emma pluggar ju i hagfors så hon hade innebandy träning där idag så vet inte när dom kommer hem.
Lite synd var det att jag skulle klipppa mig just idag för idag skulle mina kompisar spela mossfotboll o det lät ju väldigt roligt, men jaja (:

Kram Ida


2010-08-16 | 20:35:17

Hej.

Hej har precis bestämt för att börja på nytt på min blogg. Jag kommer inte uppdatera varje dag jag kommer skriva när jag har lust o tid till det. Jag har inte heller någon bra kamera så det blir nog inte heller många bilder varje dag men ibland så. :)

Så i mitt första inlägg kan jag väl berätta om vad jag har gjort idag :)
Idag har jag vart hos mormor o morfar vi åkte o handla o jobba och såklart fikade vi lite hemma hos dom med mumsmums.
Klockan 4 kom mamma o hämta mig för då var jag tvungen att åka hem o äta eftersom jag hade fotbollsträning nyss. Nu har jag precis kommit hem o sitter nu med datorn i mitt knä framför tvn.

Kram Ida