2011-03-26 | 18:23:04

your love is a song

Ååh, nu är det såhär att snart kommer min lilla pingla hit och gör min kväll asbra!
Runt 8 ska vi släcka alla lampor och tända ljus i hela rummet kommer bli gör mysigt tillsammans med massa bra musik, filmer, daimglass, chips och såklart popcorn :D

Tidigare idag var jag först och kollade på en innebandy match och sedan drog jag direkt till andra hallen och kolla på en handbollsmatch, väldigt tråkig match om jag ska vara ärlig "backa" blev väldigt utägda.

Ne nu kanske det är bäst och börja städa lite eftersom Emma kommer till mig vid 7.

Ha en trevlig lördag kväll, de ska i alla fall jag ha!



2011-03-21 | 20:21:46

måndaaaag

O så sitter jag här igen.. haha ne men idag har jag varit i skolan till 2 sen på hemvägen bråkade jag med filip (Y) sen när jag kom hem senare satt jag mig vid datorn för att kolla på underbara OTH, sen tog jag på mig springskorna och sprang en liten tur, gick trögt men as skönt efteråt så nu sitter jag ny duschad och dunkar musik medans jag väntar på att jag ska kunna kolla på one tree hill igen.

Min dag har varit bra men får hoppas att dagen imorgon blir ännu bättre eftersom det blir och göra matte prov  och plugga :( Tur att fotbollen räddar allt o lilla emmmis såklart!


<3


2011-03-19 | 17:06:17

Grymt!

Tänkte nu skriva ett liten inlägg om vad som händer ikväll, ja och några brudar ska ut och äta på resturangen träslottet, kommer bli grymt gott! Efter vi har ätit ska vi dra hem till Anna Pää och sjunga singstar, film och tjocka oss enormt men nu har jag inte tid och sitta här längre men jag vet i alla fall en som kommer vara stolt över mig idag!
Puss på dig Emsi du är en ny underbar vän! <3