2011-05-27 | 18:49:23

Sometimes you picture me

Sitter här och dunkar musik i hösta volym, väntar på att Emma ska skicka ett sms till mig så hon kan komma hit och äta mat med mig. Blir och fixa sig lite inför kvällen sen också ska bara försöka slita mig från datorn först.
Ikväll blire nog och dra ner till stan en stund om det inte blir för dåligt väder men om de regnar så har jag självklart laddat upp med massa filmer och popcorn till oss!
heejråååååå
Bjuder på en grymt snygg bild på mig och min "träliga bitch"
.... ,,,,,,, pusspuss

2011-05-26 | 13:19:22

Yoooooo manneeeen

Hahaha har hackat mig in på Idas blogg så eftersom hon inte kan göra ett enda jävla inlägg och uppdatera lite så får jag väl göra det åt henne.......
Ida gör inte mycket nuförtiden, ligger mest hemma i soffan och äter chips... Får SLÄPA med henne när jag vill gå ut och promenera osv. Fotbollen har hon lagt ner för längesen, det var waaay to jobbigt för Ida. Soffan och chips påsen är hennes nya bästa vän, och dom sviker hon inte i första taget. Men hon älskar självklart inte soffan och chipsen mer än mig och Klara, vi är number 1 i hennes liv så att säga hehehe :PPpPpppPPp
Vi gilllar dig med Ida, även om det blir tröttsamt att folk tror jämt att vi är dina personliga assistenter, svårt att förklara för folk att du bara lider av asperbger när dom tror att det är flera bokstäver i kombinationen.... Men PUSS på dig din lilla sötis, hoppas det blir en trevlig överraskning för dig!!!! 

xoxo 
Emmaaaaaaa och klaraaaaaaaaaaaaaa bitches!!!!!!!