2011-09-29 | 22:14:35

Over you

Ligger nu nerkurad i sängen o väntar på att john blund ska komma!
Skoldagen idag var helt okej gjorde inte speciellt mycket tog skolkort som blev bajs så med det firade ja hemma hos emma med kladdiskakis och cola!

Imorgon blir det iaf full rulle hela dagen ska hinna med skolan, stan, fixa mig och sedan vidare på feeest låter som en helt perfekt fredag för mig!

På lördagen kommer ja antagligen vakna upp hemma hos malin o Johannes för att sedan gå o möta upp Hilda vid bussstationen och sedan vidare på en mässa där vi ska sno godis o göra mamma sällskap!
På kvällen kommer också den efterlängtade fotbollsavslutningen där vi börjar med relaxen i 2h och sedan god mat på Mastis där kvällen också kommer spenderas!

Men nu ska jag sova natti natti, puss


2011-09-28 | 16:49:40

My body needs a hero

Sitter nu mätt o belåten efter mina goda tjockpannkaka!
Idag har det inte hänt speciellt mycket i skolan, matten va inställd igen så blev massa chillande i biblioteket och äcklig skolmat!

Ska snart börja byta om inför fotbollsträningen den sista också innan uppehållet :(
De enda positiva med det är att det är avslutningsfest på Mastis med god mat o snyggingar!

Bild på dagens outfit får ni också idag igen!


2011-09-27 | 21:38:30

Linnet

Här har ni två bilder på linnet också! Jätte fint på!


2011-09-27 | 20:20:57

You found me

Gaah nu har ja precis satt mig i soffan o ska kolla på idol.
Igår var jag på tjejkväll med en hel del grymma tjejer blev både thai, snickerskaka, foton o massa skratt! Nått som kommer hända fler gånger om ja skulle få bestämma iaf.

Så idag gick ja upp vid 9 för att sedan ta bussen till Karlstad o fylla upp garderoben o skohyllan. Men blev inte så mycket bara ett par skor och ett linne!

Men nu får ni hare så bra! Pusss


2011-09-20 | 18:14:14

who you are

handbollsträning.. detta kan bli roligt, haha

2011-09-11 | 11:01:09

The Next episode

Hej sitter här medans jag väntar på att lilla Emmis ska vakna, hon sover som en stock hon! Idag ser iaf min dag ut såhär att först ska jag hjälpa pappa eftersom han håller på med att göra om mitt rum. Sen fyller också min lilla kusin Olle år idag så de blir att åka mer dit ett tag och tjocka sig med fika. De blir nog också att göra någon slags av träning så jag får bort stelheten från matchen igår! Men nu ska ja iaf gå upp o väcka Emma och kolla hur glad hon blir på mig. :D Igår var vi hemma hos Malin och Johannes och myste i hans lilla uterum! Jag och emma släppte ju loss som vanligt till alla låtar, vi tog också en liten tupplur där upp i allt medan vi lyssnade "det vackraste" haha Ha en bra dag nu på söndagen o njut av sista dan på helgen för de ska i alla fall jag göra! Puss

2011-09-01 | 17:30:42

One man army

Nu ska jag iväg till stan och träna kick'N'box med mina söta vännor, tjingeling!