2011-12-27 | 23:20:52

We rock the beat and rock the show

Myser framför tvn med 27 dresses och kollar på bilder från de senaste dagarna som ni också kommer få se sen.
Idag vaknade jag och Emma upp i hennes vardagsrum för att sedan bege oss till Karlstad och kolla lite på mellandagsrean. Hittade bara två blusar, trosor och en ring. Vi för det mesta, som vanligt då
Ne nu ska jag kolla klart på filmen så hörs vi kanske imorgon pusspuss

Tagga nyår nu också
We rock the beat and rock the show
Move yo feet onto the floor
Start the freak and drink some more











Snyggare vänner får man leta efter







Sötiskatt

2011-12-25 | 14:39:05

Juldagen

Igår var det Julafton och lika mysigt som vanligt. Började med att jag hängde med Anton ner till stan och köpte ett armband sen Karlskoga en kortis innan vi drog till Mormor och Morfar klockan1 och åt mat. Sen vid tre kollade vi på Kalle Anka och efter det blev det en liten runda med bassie för att få ner maten, haha
När vi kom tillbaka in så öppnade vi paket och drack glögg. Myyyys
Min Släkt är bäst! Saknar Hilma och Alve också förstårs!

Lite av det jag fick i Julklapp

Kamera Nikon s100 med touch

Vinröd ryamatta
Sidenmorgonrock
Gosföräldrar älskar er!
Gosmormor och Anton

2011-12-24 | 00:04:11

Nu firar hela sverige jul

Heej, sitter nu hemma själv framför tvn och kollar på uppesittarkväll utan att ens har orkat öppnat bingolotten. Mor och Far är nere hon Hagbergs och har det trevligt medan jag får va själv eftersom inte bror min är så social, men datorn ligger ju iaf socialt i knät och är snäll för en gångs skull.

Tidigare idag var jag nere hon Annika och Jörgen och hade mini-Julafton tillsammans med kusinerna och farmor o farfar.
Fick iaf med mig en svea tröja, två tröjor, kimono, sidenshorts och en locktång! Precis vad jag hade önskat mig så det passade ju perfekt, Kanske kommer in några bilder på Juldagen om jag har tid/ork.

Ne nu ska jag sätta på en film och invänta morgondagen, JULAFTON Wiiiiiii
nej skärp dig, inte ens kul. lite. eller. Nja jo?

2011-12-17 | 12:20:15

I'm like an engine with no caboose.

Blev att ta en lång sovmorgon för mig i morse. Nu sitter jag färdig duschad och klar framför datorn och kollar på olika bloggar och kläder. Är så sugen på en mörkbrun blus, men hittar ingen fin så vet inte vart jag ska kolla...
Sen när klockan blir ett så ska jag och pappa upp och lämna ut kalendrar till lägenheterna på djurgården för att tjäna lite pengar till fotbollen. 
Jobbet igår var nog nått av de jobbigaste jag har gjort! Har ont i var enda kroppsdel.. Vi fick ju ta in ca 2700 jackor minst och sen skulle alla ha tillbaka sina jackor så gu va skring de blev. Sen åkte ja med Clara hem kvart över 11 och då kommer jag hem utan nyckel och ingen va hemma för pappa hade precis åkt till Karlstad och hämtat mamma så det tog ju en timme minst innan de kom tillbaka, så jag gick ner i källarn och låg på pelletssäckarna haha.

Ikväll blir det nog myskväll med Emma och Malin, vet inte riktigt vad vi ska göra men de blir väl film eller någon serie.

2011-12-16 | 14:59:20

jag är för feg för att dra mig ur

Provet idag gick helt okej, slutade efter det också så det passade ju perfekt! Tog med mig hemma hem till mig så gjorde vi hambugare i bröd. 
Nu har Emma dragit så jag har tagit en liten powernap innan kvällens jobb. Ja ska hjläpa till nere i arenan julshowen dit bland annat Eric Saade ska! mihih
Ne.. men de ska bli gött och tjäna lite pengar såhär innan jul! Alla julklapparna är förstårs inhandlade och inslagna men man behöver ju alltid ha lite julklappar själv!
Tjingeling

2011-12-15 | 22:03:34

Arg som en varg (svamp?)

Ta dig i röven jävla naturkunskap!!



2011-12-14 | 00:07:51

Don't look back

Ligger nu i sängen och kollar på breaking dawn, försöker piggna på mig lite så ja kan gå till skolan på torsdag! Är så tråkigt o va hemma

Snälla mormor och morfar kom till mig idag med cola och frallor också, hur mysigt som helst medans vi kollade på tin cup

Ha de fint allesammans!


Min blivande kille på bild får ni också!


2011-12-12 | 18:20:52

Första gången som du ska hålla nån i hand

jaha då äter man penicillin igen.. att jag ska bli sjuk hela tiden. Jag fattar inte själva meningen med de? De är tråkigt, man missar massa roliga grejer, kan inte träna, kommer efter i skolan, ser ut som en grottmänniska och så får man massa sysslor hemma som man måste ta hand om.. gaaah har inte tid helt enkelt!

Aja, har ju iaf hunnit med och plugga lite naturkunskap och kollar på världens mysigaste film, Message in a bottle
Har också stått och vikt all jävla tvätt som mamma bad mig om? Jag är ju hemma för att jag är sjuk och inte för att göra hennes sysslor...?
Ne nu ska ja kolla på one tree hill så ja kan dregla lite till, hihi





2011-12-10 | 17:47:36

What doesn't kill you make you stronger, stand a little taller

Har nyss kommit hem från underbar dag i Örebro med de bästa,snyggaste, aaa ni vet!! Beest
Blev en massa julklappar och ett par skor till mig som ni ska få se bild på!
Snart blir det att hoppa in i duschen och tagga för kvällens festligheter, försöker välja kläder också men de går ju som det brukar.. Vet inte ens vart vi ska ikväll men de måste ju finnas något i våran lilla stad. eller?
Pusshejs

2011-12-05 | 18:42:38

one more time

Åååh vill bara spola tillbaka tiden och ha helg igen. Helgen har varit helt perfekt med Emma uppe i Stockholm!
På fredagen när vi kom så blev det mest Idolmys och "Girls just wanna have fun" mys med Emma. Men på Lördag morgon tog vi pendeltåget in till Stockholm för att sedan shoppa hela dagen. Jag tycker jag lyckades bra med mina inköp. 
Sedan när vi kom tillbaka till Tibell's så åt vi mat och sedan hade Bowlingturnering men alla grabbar på Wii. Självklart tog jag och Emma hem allt väldigt lätt, som vanligt!
Söndagen bestod av Julmarknad, handboll och sedan hemfärd.

Ne nu ska ja visa er lite vilka mina inköp var under helgen








Nyårsklänning hittade jag också men kommer kanske senare eller aldrig! mohaha